Wereldrecord

Zin in creatief? Zin in actie? Zin in samen?

Zoals iedereen vast al wel weet gaan de Ekkel en de Kooi over een tijdje samen als 1 school verder. Het duurt nog even, maar we hebben een prachtig plan waar we iedereen voor nodig hebben; ouders, leerkrachten, opa's en oma's, maar bovenal jullie vingers!

We gaan het Wereld Record Vingerhaken verbreken!

Wat betekent dit?

Je vingerhaakt met de hele klas elke maand zoveel mogelijk meters, zodat we voor de zomer van 201520 kilometer gehaakt hebben en met ons recordin The Guinness Book of Records kunnen komen.

Hoe gaan we het doen? Simpel, aan de slag!

Wanneer je een flink stuk hebt gehaakt kun je dit inleveren bij de ‘haakmoeder' van jouw groep. In het onderstaande overzicht kun je zien wie dit is. Elke maand geven deze moeders de gehaakte meters van de groep door, zodat jullie altijd kunnen zien hoe ver we al zijn!Misschien heb je zelf een bol wol liggen en kun je gelijk beginnen. Daarnaast gaan we zoveel mogelijk wol verzamelen zodat iedereen door kan blijven haken.

Wist je dat ?

• Die dikke wol makkelijk haakt en snel veel meters oplevert?
  • We het met 5 meter per maand per leerling makkelijk halen?
  • Je natuurlijk altijd minder en meer mag haken?
  • Er binnenkort een filmpje komt met haakinstructie?

Hieronder vinden jullie een overzicht van de Haakmoeders per groep voor 2013-2014

OBS De Ekkel

3 en 4 Jantine Vroon
5 en 6 Joanneke Boom